Curăţarea Geamurilor

Curăţarea Geamurilor

Ai nevoie de o firmă pentru spălat geamuri? Suntem gata să te ajutăm la curățarea geamurilor și a suprafețelor din geam ale biroului sau spațiului comercial. Echipa noastra execută operațiile de curățat spălat geamuri, spălat fațade clădiri și spălat vitrine, cu personal calificat și ajutorul echipamentelor dedicate și detergenților profesionali.

Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp. Oferim servicii de curățat spălat geamuri interior și exterior pentru case particulare, apartamente, sedii de firme, magazine, curățarea geamurilor este o operațiune complexă incluzând ștergerea sau aspirarea ramelor și a tocurilor, spălarea geamurilor cu soluții profesionale. Substanțele din detergenții profesionali au proprietăți împotriva calcarului și grăsimii (anticalcar și degresant) astfel ca acestea să fie strălucitoare și fără nici o urmă de pată sau praf.

Reflex Clean iti vine in ajutor atunci cand vrei sa indepartezi autocolantul de pe geamuri sau sa elimini adezivul de pe suprafata decolantata. Intreaga operatiunea va fi realizata de o echipa specializata.

 

Phone: +40 726 018 474
Email:office@reflexclean.ro
Luni – Sâmbătă: 10:00 – 18:00
Solicită preț