Curăţare perdele şi draperii

Curăţare perdele şi draperii

Perdele – jaluzele – draperii, elemente decorative ce sunt adevarate surse de microbi deoarece in timp acumuleaza praf, bacterii si prind miros, astfel starea ta de sanatate si a familiei tale sunt puse in pericol.

Daca vrei sa traiesti intr-un mediu sanatos echipa noastra va poate ajuta sa curatati jaluzelele, perdelele sau draperiile , rapid, ieftin si comod direct la tine acasa. Astfel ele vor capata starea estetica de alta data si vor avea un miros placut, totodata fiind imbunatatita si calitatea aerului respirat.

Cel mai des intalnim jaluzele sau draperii -perdele verticale, dar mai exista si cele de tip rulou pe orizontala. Indiferent de tipul lor, echipa noastra va decide in functie de complexitatea lucrarii daca acestea vor fi demontate sau nu. Avem solutii de curatare pentru orice tip de jaluleza orizontala sau verticala, executia poate avea loc si cu draperia montata. Aspiratia este un pas foarte important ce nu trebuie evitat, deoarece avem ca scop eliminarea bacteriilor si a prafului acumulat de-a lungul timpului.Pasul urmator este spalarea cu echipamente de tip injectie extractie si detergent profesional sau utilizarea unui echipament de putere cu tehnologie de tip abur, in functie de materialul din care este confectionata draperia sau jaluzeaua. Cu aceasta tehnica se pune accent si pe igienizarea elementului care trebuie curatat.

Alege sa traiesti intr-un mediu sanatos. Apeleaza la echipa noastra daca ai draperii – jaluzele – perdele ce au nevoie de curatare si spalare. Doar o echipa de profesionisti va putea sa te scape de problemele de curatare direct la locatia ta intr-un timp rapid, fiind in acelasi timp comod si ieftin pentru tine.

 

Phone: +40 726 018 474
Email:office@reflexclean.ro
Luni – Sâmbătă: 10:00 – 18:00
Solicită preț